Beauty & Lifestyle Store

BioSurface Peeling

BioSurface peeling – een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing

Werken aan het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen, onzuiverheden en huidveroudering. Dat willen we uiteindelijk allemaal toch? De BioSurface peeling helpt mee bij al deze veel voorkomende huid ‘uitdagingen’. De peeling werkt daarnaast ook nog eens verzachtend en verhelderend op de huid.

BioSurface™ peeling wordt uitsluitend gegeven door Dermalogica Experts, die uiteraard in dienst zijn bij Sense. Onze Sense beauty specialisten zullen door middel van een consult het juiste behandelplan uitstippelen.

Een verbeterde huidstructuur en begeerlijke glow als nooit tevoren met de BioSurface peel.

Biosurface™ peel behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen

Per behandeling 60 min. € 90,-

Inclusief consultatie/advies en gratis after care kit met vijf producten.

Kuur van 3 behandelingen: € 245,-

Iedere huid is natuurlijk anders maar de meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten zien. Denk aan minder onzuiverheden, rimpels en fijne lijntjes en een algehele gladdere structuur van de huid(!). Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar geloof ons het geeft je huid echt een enorme boost.

Hoeveel behandelingen er uiteindelijk nodig zijn om het gewenste resultaat (lees: die begeerlijke dewy, glowy huid) te bereiken is afhankelijk van je huidconditie, het type huidproblemen, de regelmaat van de BioSurface peeling behandelingen en de mate waarin nazorg instructies worden opgevolgd.

Idealiter wordt een kuur gevolgd van 3 tot 6 behandelingen, gedurende een periode van 3 tot 12 weken, aangevuld met 2 onderhoudsbehandelingen per jaar.

Biosurface peeling is ontworpen om samen te werken met de huid in plaats van deze tegen te werken. Klinkt heel logisch, vinden wij ook.

De BioSurface peeling zal, met de behulp van onderstaande stappen, de doffe, bovenste huidlagen op een veilige manier verwijderen waardoor de huid zich vernieuwd (hello, glow).

Stap 1: Salicylzuur, een krachtig betahydroxyzuur, help bij het oplossen van overtollig talg en dode huidcellen.

Stap 2: Krachtige, plantaardige enzymen lossen de huidcellen op waardoor actieve ingrediënten beter in de huid kunnen doordringen.

Stap 3: Extreem actieve, gladmakende zuren dringen diep door in de huid, waardoor exfoliatie op het hoogste niveau haalbaar is.

Stap 4: Kalmerende plantenextracten verminderen roodheid en helpen irritatie te verminderen en voorkomen, waarna het herstelproces kan starten.

[/dt_sc_tabs_vertical]
Dermalogica-BioSurface-Peel