Beauty & Lifestyle Store

Sense Beauty & Lifestyle Store bied wimperextensions aan. 

Elk afzonderlijk wimperhaartje wordt met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder  die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt.

Levensduur:

De wimperextensions blijven gemiddeld 1 maand zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimper(s). Uw eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 1 maand, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling uit te laten voeren. De gemiddelde behandelingsd- uur voor een nieuwe set Lashes is 60 tot 90 minuten. Een Refill behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

De voordelen:

Mooie volle en lange wimpers. Natuurlijke uitstraling Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee

Reserveer jou treatment hier>>>

Treatment Price  
Nieuwe mink wimpers  €120
Refill Treatment tot 3 weken  €45
Refill Treatment Na 3 weken  €55
Verwijden van de wimpers  €25
Verwijderen i.c.m. nieuwe set  €130
mink-lashes