Beauty & Lifestyle Store

Het leven is geweldig, dynamisch maar raast ons soms ook voorbij. Des te meer belangrijk om goed voor je zelf te zorgen. Relaxing, verkwikkend met een speciale tafel voor mommy’s to be. Tijden variëren van 30 minuten tot maar liefst anderhalf uur in complete ontspanning.

Treatment price for men and woman  45 min  60 min  90 min
Deep Tissue Massage  € 50  € 65  € 95
Relaxing Massage  € 50  € 65  € 95
Pregnancy Massage  € 50  € 65  € 95
Back Neck Shoulder Massage 30 min € 35      

 

Deep Tisseu Massage.

Een Deep Tissue Massage is een krachtige massage. Deze massage wordt toegepast op het bindweefsel en op de spieren. Door de stevige massage grepen wordt de doorbloeding en de aanmaak én de kwaliteit van callageen en elastine gestimuleerd. Doordat de doorbloeding dan goed gestimuleerd is kan de huid voedingsstoffen beter opnemen waardoor de conditie van de huid ook beter zal worden.

Het is wel een stevige massage en er worden veel afvalstoffen afgevoerd dat zou kunnen betekenen dat u zich oververmoeid voelt of hoofdpijn krijgt, drink daarom veel water en neem voldoende rust.

Relaxing massage

Een relaxing massage is bedoeld puur voor de ontspanning en om afvalstoffen in je lichaam los te maken en af te voeren. Opgebouwde spanningen vloeien weg en u zult zich weer als herboren voelen. Het beste resultaat zult u voelen als u voldoende rust neemt en veel water drinkt.

masseuse

massage

massage-back